Toimitusehdot

Tuotteiden hinnat ilmoitetaan euroissa EUR ja ne sisältävät 24% arvonlisäveroa. Pidätän oikeuden hinnanmuutoksiin.
Kaikki sivulla olevat vaatteet ovat uniikkeja ja niitä on vain yksi kappale, ellei toisin ilmoiteta.

Tilauksen voit tehdä joko näiden sivujen kautta lähettämällä sähköpostia, ottamalla yhteyttä lomakkeella tai soittamalla 040 820 9058. Varmimmin olen tavattavissa työhuoneella klo 9-15 välillä.

Kun olen vastaanottanut tilauksen, merkitsen sivulla näkyvän tuotteen varatuksi kunnes maksusuoritus näkyy tilitiedoissani. Kuitenkin enintään 7 päivää laskun lähettämisestä.

Saat tilauksen tekemisen jälkeen tilausvahvistuksen ja laskun. Molempia osapuolia sitova sopimus syntyy tilausvahvistuksen yhteydessä.
Tarkista tilausvahvistuksesta nimesi, osoitetietosi, puhelinnumerosi, sähköpostiosoitteesi ja tilauksesi oikeellisuus.

Maksaminen

Tuotteet voi maksaa ennakkolaskulla, käteisellä, pankki- tai luottokortilla noudettaessa työhuoneeltani Rauhankatu 26 A 19, Turku.

Ennakkolasku

Lasku lähetetään sähköpostilla. Maksuaikaa laskun lähettämisestä on 7 vuorokautta, jonka ajan tuote on varattuna. Tuote postitetaan heti kun maksusuorituksesi näkyy tilitiedoissani. Tilauksesta valmistettavat tuotteet valmistetaan ja toimitetaan 14 vuorokauden kuluessa maksusuorituksen kirjautumisesta.

 

Toimitus

Toimitusaika noin 7 arkipäivää, tilauksesta valmistettavien tuotteiden noin 14 arkipäivää siitä kun maksusuoritus näkyy tilitiedoissani. Tilaukset toimitetaan postitse, postituspäivät ovat tiistai ja perjantai.
Myös muista toimitusajoista voidaan sopia asiakkaan tarpeiden mukaan. Otathan siinä tapauksessa yhteyttä sähköpostilla tai puhelimitse.

Toimitusmaksut

Toimitusmaksu sisältää pakkaus - ja postituskulut 7.20e / tilaus (postipaketti alle 2 kg).

 Osa tuotteista kulkee kirjemaksulla, josta maininta tuotteen yhteydessä.

Toimitusmaksut Suomen ulkopuolisiin maihin todellisten postikulujen mukaan.

Yli 100 euron tilaukset ilman toimitusmaksua.

Palautus

Tilaamillasi tuotteilla on 14 vrk vaihto-ja palautusoikeus. Palautusoikeus koskee vain käyttämättömiä tuotteita tuotelappuineen. On tärkeää että tarkistat tilaamasi tuotteen ennen käyttöönottoa.
Mittatilauksena valmistettavilla tuotteilla on rajoitettu vaihto- ja palautusoikeus.
Palaututtamisen välttämiseksi lue ennen tilaustasi tuotetiedot huolellisesti. Autan mielelläni oikean koon valinnassa.
Palautuksista tulee sopia etukäteen. Palautus lähetetään hyvin pakattuna halvimmalla mahdollisella tavalla. Kauppahinta (tuotteen hinta) ja maksamasi postimaksu palautetaan. Ilmoitathan palautuksesi yhteydessä tilinumerosi ja palautuksen syyn.

Vaihto

Jos et ole ottanut tuotetta käyttöön, voit vaihtaa sen. Tuotteessa tulee olla tuotelaput kiinnitettyinä. Tarkasta tuote ennen käyttöönottoa!
Vaihdosta tulee sopia etukäteen. Palauta tuote hyvin pakattuna halvimmalla mahdollisella tavalla. Kauppahinta ja maksamasi postimaksu hyvitetään vaihtaessasi tuotetta toiseen. Vaihtolähetykseen lisätään postitus- ja käsittelykulut 7.20 euroa tai kirjemaksu.


Nuttu-Liina
ompelijatar Auli Koskimies
Rauhankatu 26 a 19
20100 Turku

Y-tunnus: 2146987-9