Hippaveska, vihreä

vihreä hippaveska

Puuvillakankaasta ommeltu, puuvillalla vuoritettu pikkuinen hippalaukku. Kiinnittimenä painonappi. Somisteena metallinappi ja satiininauhaa. Kooltaan veska on noin 20×12, pohjan leveys 5cm.

Koko: n 20x12x5
Saatavuus: 1 uniikki kappale
Hinta: €25,00

Juuttikassi

Juuttikassi

Nuttu-Liinan juuttikassi on erinomainen vaihtoehto kaupan muovikasseille. Se on valmistettu vanhasta, jo kerran käytössä olleesta juuttisäkistä, joka aikanaan toi kahvia tai muita tärkeitä elintarvikkeita Suomeen.

Kassin kuva on painettu käsin. Kasseissa on näkyvissä myös alkuperäisiä merkintöjä.

Koko: Korkeus 41cm, leveys 37cm, kahvat 38cm
Saatavuus: Tyttö ja kanat-painokuva tai ilman kuvaa
Hinta: €15,00

Meikkipussi

Meikkipussi

Iloisen värikkäitä meikkipussukoita. Toisinaan ompelukopan pohjalta löytyy somisteeksi pitsiä, rusetteja tai ihania nappeja. Kuosit vaihtelevat saatavilla olevan kankaan (ja ompelijattaren mielialan) mukaan. Kun teet tilauksen, laita tilauslomakkeen viestikenttään väritoiveesi.

Koko: Leveys n.18cm
Saatavuus: Useita eri värejä
Hinta: €15,00

Moottoripenaali

Penaali

Käsinpainetun räjäytyskuvan perusteella voit aikasi kuluksi koota vaikka venäläisen kuorma-auton. Tai ainakin osan siitä. Puuvillakankaan värit vaihtelevat saatavuuden mukaan (mitä kaapista löytyy). Kun teet tilauksen, laita tilauslomakkeen viestikenttään väritoiveesi.

Koko: Leveys n.25 cm
Saatavuus: Useita eri värejä
Hinta: €12,00

Räpyläkukkaro

Pikkurahakukkaro

Kukkaroita kaikissa sateenkaaren väreissä. Vetoketju on kukkaron keskellä, jotta se pysyy tukevasti räpylässä kaivaessasi sieltä pennosia. Kuosit vaihtelevat aina saatavilla olevan kankaan mukaan. Kun teet tilauksen, laita tilauslomakkeen viestikenttään väritoiveesi.

Koko: Leveys n.8 cm
Saatavuus: Useita eri värejä
Hinta: €7,00

tuunattu olkalaukku keltainen kukka

keltainen kukka tuunattu laukku

Tuunattu musta laukku. Laukkuosa ja kolme taskua, kaikki suljettavissa vetoketjulla. Hihnan leveys noin 2cm. Kuosikangas puuvillaa. Tarvittaessa pesu käsin 40 asteessa, ei silitystä.

Koko: 22x16x7
Saatavuus: 1 uniikki kpl
Hinta: €20,00

tuunattu olkalaukku kukkia ja brodyyri

tuunattu olkalaukku kukkia vihreällä pohjalla

Tuunattu musta laukku. Laukkuosa ja kolme taskua, kaikki suljettavissa vetoketjulla. Hihnan leveys noin 3,5cm. Kuosikangas ja nauha puuvillaa. Tarvittaessa pesu käsin 40 asteessa, ei silitystä.

Koko: 25x18x10
Saatavuus: 1 uniikki kpl
Hinta: €20,00

tuunattu olkalaukku kukkia&kukkoja

kukka&kukko tuunattu laukku

Tuunattu musta laukku. Laukkuosa ja kolme taskua, kaikki suljettavissa vetoketjulla. Hihnan leveys noin 4cm. Kuosikangas ja nauha puuvillaa. Tarvittaessa pesu käsin 40 asteessa, ei silitystä.

Koko: 19x12x7
Saatavuus: 1 uniikki kpl
Hinta: €20,00

tuunattu olkalaukku nappeja

Tuunattu beige laukku. Laukkuosa ja neljä taskua, kaikki suljettavissa vetoketjulla. Hihnan leveys noin 4cm. Kuosikangas puuvillaa, somisteena helmiäis-nappeja. Tarvittaessa pesu käsin 40 asteessa, ei silitystä.

Koko: 23x14x10
Saatavuus: 1 uniikki kpl
Hinta: €20,00

tuunattu olkalaukku pitsiä ja punainen rusetti

tuunattu olkalaukku valk. pitsi ja rusetti

Tuunattu musta laukku. Laukkuosa ja kolme taskua, kaikki suljettavissa vetoketjulla. Hihnan leveys noin 4cm. Pitsi ja rusetti tekokuitua. Tarvittaessa pesu käsin 40 asteessa, ei silitystä.

Koko: 25x18x10
Saatavuus: 1 uniikki kpl
Hinta: €25,00

tuunattu olkalaukku punainen & pitsiä

tuunattu olkalaukku punainen & valk. pitsi

Tuunattu musta laukku. Laukkuosa ja viisi taskua, kaikki suljettavissa vetoketjulla. Hihnan leveys 3,5cm. Sametti tekokuitua/puuvillaa ja käsinvirkattu pitsi puuvillaa. Tarvittaessa pesu käsin 40 asteessa, ei silitystä.

Koko: 30x23x12
Saatavuus: 1 uniikki kpl
Hinta: €30,00

tuunattu olkalaukku ruusu-unelmia

ruusu-unelma tuunattu laukku
Tuunattu musta laukku. Laukkuosa ja viisi taskua, kaikki suljettavissa vetoketjulla. Hihnan leveys noin 4cm, hihnassa koko pituudelta puuvillapitsi. Kuosikangas ja pitsit puuvillaa. somisteena oleva ruusu tekokuitua. Tarvittaessa pesu käsin 40 asteessa, ei silitystä.

Koko: 30x23x12
Saatavuus: 1 uniikki kappale
Hinta: €30,00

tuunattu olkalaukku sinikukka&nauha

sinikukka&nauha tuunattu laukku

Tuunattu musta laukku. Laukkuosa ja viisi taskua, kaikki suljettavissa vetoketjulla. Hihnan leveys noin 4cm. Kuosikangas ja nauha puuvillaa. Tarvittaessa pesu käsin 40 asteessa, ei silitystä.

Koko: 30x23x12
Saatavuus: 1 uniikki kpl
Hinta: €30,00