Leevin uusi paita

5.03.14

Leevi on rakastettava pieni mies -ainakin nimensä perusteella miespuolinen. Ja pieni. Leevi on pyörähtänyt puodissa samoissa merkeissä aiemminkin. Tuolloin valitsin uuden paidan kankaaksi vanhan Marimekon kankaan. Vuoden päästä huomattiin, että siinä kohtaa mentiin metsään. Kangas oli jo sen verran hiutunut, että se yksinkertaisesti alkoi kadota käytössä. Onneksi olin silloin piirtänyt kaavat paidasta, joten homma sujui melkoisen joutuisasti.

Leevin risa paita

Ensin ratkoin vanhan paidan riekaleet pois. Hihoissa oleva kangas oli ehjä ja vahvanoloinen. Sen voisi käyttää uudelleen. Uudeksi paidaksi toivottiin "jotain vihreää". Valitsin kankaaksi taas kierrätyskankaan, joka ei ole kokonaan puuvillaa. Toivottavasti se kestää paremmin kovassa käytössä!

Leevi levällään

Leevin uuden paidan ompelu sujui nopsaan. Leevi oli tyytyväinen uuteen kuosiin, sen tilanneesta asiakkaasta puhumattakaan.

Leevin uusi paita

Leevin pieni nenä on saanut aika monta suukkoa, joten seuraavaksi taidamme tavata "plastikkakirurgisissa" merkeissä..

 

ompelijatar Auli K

- - - - - - - - - - - -

Pöllöt Aamusetissä

19.03.13

Pöllöistäni tehtiin juttu Aamusettiin:

"Pirteät Hu-Huu pöllöt ovat ompelijatar Auli Koskimiehen suunnittelemia uniikkeja ekologisia rintakoruja ja ne ovat syntyneet lastenompelimo Nuttu-Liinaan kertyneistä tilkkupaloista. Ideana on ekologisuus, joka välittyy Koskimiehen muussakin tuotannossa. Kierrätetyistä kankaista, teollisuuden jämäpaloista, vanhoista pöytäliinoista sekä hameista ja vaikka miesten paitapuseroista Koskimies loihtii lapsille uusia vaatteita ja niiden tilkkupaloista syntyy vielä iloisia eläinrintakoruja."

Aamuset/Marianne Rovio

 

- - - - - - - - - - - -

Pääsiäsikoristeita puodissa

12.03.13

 

Nuttu-Liinasta saa nyt aidot käsin koristellut pääsiäismunat.

Malli on kaikkissa tietenkin sama, mutta monia eri värejä ja kuoseja löytyy - tule poimimaan lempivärisi rairuohon koristukseksi.

Hinta: 5 euroa/kpl

 

 

- - - - - - - - - - - -

Aura Street Market 2012

17.09.12

Kävin taas pyörähtämässä Aura Street Marketin tapahtumassa tuotteitteni kanssa. Monta kivaa juttukaveria kävi pöydän ääressä viikonlopun aikana. Toivottavasti nähdään vastakin!myyntipöytä ASM 2012

- - - - - - - - - - - -

Portsan pihamarkkinat 12.8.2012

20.08.12

Muutama tunnelmakuva Portsan pihamarkkinoilta. Puodin edessä oli kirpparipöytä ja sisällä myynnissä iso kasa kierrätyskankaita. Sää suosi pihoilla kiertäjiä ja tunnelma oli oikein leppoisa! Ainut harmi oli se, ettei itse päässyt tutkailemaan kirpparitarjontaa.Portsan pihamarkkinat 1Portsan pihamarkkinat 2

- - - - - - - - - - - -